Vásárlási feltételek (ÁSZF)

A vásárlás menete:

Webáruházi rendelés, telefonos rendelés, email vagy személyes megbeszélés alapján.

Számlázási és fizetési módok:

1. Készpénz: a szolgáltató telephelyén készpénzben vagy bankkártyával.
2. Utánvét: szállítói/postai kiszállítás esetén, átvételkor készpénzben.
3. Átutalás: csak előzetes megállapodás alapján lehetséges.
4. Előre utalás: szállítást megelőzően pro-forma számla alapján, előre történő átutalással. Az árut csak az összeg megérkezése után áll módunkban elküldeni.

A vásárlástól való elállás joga:

Az Ügyfélnek jogában áll a vásárlástól elállni. A lemondást jelezheti e-mailben, telefonon, postai úton és személyesen is. Az elállási jog gyakorlásának a határideje a termék átvételének napjától számított 14 nap. Több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott termék átvételének napjától számított 14 nap. E lehetőséget a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ biztosítja az Ügyfél számára. A vételi szándéktól való elállás esetén a vételárat haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a Szolgáltató. Az áru visszaszállításával kapcsolatos költségeket az Ügyfélnek kell viselni. Amennyiben visszaküldés után kiderül, hogy a termék nem rendeltetésszerűen volt kipróbálva (vagy hiányoznak egyes tartozékai), a Szolgáltató kártérítést követelhet az Ügyféltől a termék esetleges meghibásodása, károsodása és értékcsökkenése miatt.

A nyilatkozat letölthető a lap alján.

A megrendelések visszautasítása:

Amennyiben a megrendelt termék nincs készleten, és nem beszerezhető, a Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy ne fogadja el az Ügyfél megrendelését. Ebben az esetben az Ügyfél által teljesített fizetés számára visszautalásra kerül.

Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül.

Felelősség korlátozása:

A weboldalon megjelenő képekért, előre nem kiszámítható árváltozásokért (árfolyam ingadozás, beszállítói árváltozás) a Szolgáltató nem vállal felelősséget. Az Ügyfél tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie. A Szolgáltató nem felel az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért. (Vírus, szoftverhibából, illetve internetes hibából). Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállal a Szolgáltató felelősséget, ill. a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató jogosult a tranzakció lebonyolításától (a megrendelt termék leszállításától) mindenféle következmény nélkül visszalépni. A Szolgáltató jogosult a vásárlás feltételeit, szabályait és a jelen ÁSZF-t bármikor egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Tájékoztatás:

A Szolgáltató tájékoztatja az Ügyfelet, hogy a megkötendő szerződés nem minősül írásban foglalt szerződésnek és nem kerül iktatásra.

Elállási-Felmondási nyilatkozat